DSC_0118 kopie

Therapie

Wij ondersteunen in privé- gerelateerde vraagstukken. Indien u vast zit in gedragspatronen of moeite heeft met de onderlinge verhoudingen in uw privéleven. U hoeft geen helder omlijnde hulpvraag te hebben. Wij gaan graag het gesprek met u aan waarom u zich niet goed, rustig, sterk of gelukkig voelt.

Wij zijn flexibel en kunnen snel reageren. Indien gewenst of noodzakelijk geacht maken wij een afspraak bij u thuis of in een discrete omgeving.  In nauw overleg begeleiden wij u stapsgewijs in de door u gewenste ontwikkeling. Zo nodig schakelen wij een specialist uit ons eigen professionele netwerk voor u in. Indien haast is geboden, omzeilen wij de wachtlijsten. Daarnaast dragen wij zorg voor begeleiding gedurende gesprekken met en behandelingen bij deze specialisten.

Onze ervaring in hulpvragen zijn divers:

Bij GGZ-instellingen en vrij gevestigde praktijken worden uw behandelingen bepaald door ziektekostenverzekeraars. In tegenstelling tot deze standaard aanpak maken wij behandelplannen op maat en kunnen wij zorg verlenen buiten de veelal beperkte mogelijkheden van ziektekostenverzekeraars. Wij kunnen u 24/7 begeleiden eventueel met medisch toezicht.

Ons theoretisch kader voor therapie is o.a. gevormd door Systeemtherapie, Motivationele gespreksvoering, Rationele Emotieve Therapie (RET), Solution Focused Therapy en Haptotherapie.

Share This