Relatietherapie in Laren bij u thuis

Edward Koldewijn Relatietherapeut Amsterdam Relatietherapie
Relatietherapeut Edward Koldewijn

Als familie in relatietherapie in Laren, het gebeurt elke dag. Het heeft ook al vele families weer dichterbij elkaar gebracht en zorgen of problemen weggenomen. Elke familie kent wel zijn problemen, maar binnen uw familie is het gebruikelijk om dat in eigen kringen op te lossen. Klopt dit en stapt u daarom niet gemakkelijk voor relatietherapie in Laren naar iemand van buitenaf? Geen zorgen, Maussen Family Confidants biedt een discrete dienstverlening op zeer hoog niveau en weet wat er in vermogende families als de uwe kan spelen.

Om onenigheid tussen u en uw partner of binnen de familiekringen op professionele manier aan te pakken, kunt u onze expertise en betrouwbare ondersteuning inschakelen. Wij bieden gezins- en familietherapie op het niveau van stellen met met een eigen bedrijf of familievermogen.

Hoge druk, gebrek aan energie en controleverlies

Het hoofd hoog geheven houden en altijd alles onder controle hebben, is simpelweg niet altijd mogelijk. Al eist u dat wel van zichzelf of uw omgeving verwacht dat wellicht van u. Ervaart u hierdoor wrijving in uw relatie, stress of een zware last binnen de familie, dan kunt u als familie of echtpaar bij ons terecht voor relatietherapie in Laren. Therapie is geen vorm van toegeven aan zwakte, het is uzelf en de situatie willen verbeteren. Hulp zoeken is immers altijd fijner dan te maken krijgen met een heftig gezinsdrama, vechtscheiding of een time-out waar eigenlijk niemand op zit te wachten. U hoeft zich dan ook absoluut niet te schamen om relatietherapie in ‘t Gooi kiezen. Het getuigt juist van kracht en liefde om te willen werken aan uw relatie en/of familiebanden.

Maak kennis met relatietherapieut Edward Koldewijn

Overweegt u in relatietherapie te gaan en zoekt u een relatietherapeut die bij u past? Edward Koldewijn is concreet, scherp en heeft humor. Hij voelt aan wat lastig tussen u beiden ligt. Door vragen te stellen die u niet eerder had bedacht, komen er antwoorden en oplossingen die u nog niet had gehoord.

Edward begeleidt relatietherapie in Laren en omgeving en in zijn praktijk op de Herengracht in Amsterdam. Als u het prettiger vindt komt hij dus gewoon bij u thuis in Laren. Dat geldt ook voor relatietherapie in ‘t Gooi, Bussum, Blaricum en Naarden. Edward werkt ook buiten kantooruren en in heel Nederland. Op verzoek komt hij langs in uw woning of boot in het buitenland. Maussen Family Confidants heeft naast Edward Koldewijn een exclusief netwerk van toptherapeuten en psychiaters.

Relatietherapie Laren praktijk Amsterdam

“Maussen biedt relatietherapie voor families van een hogere stand met problemen die zich enkel voordoen bij grote vermogens en verantwoordelijkheden.”

Betrouwbaar & op hoogstaand niveau

Stellen en families komen voor relatietherapie vanuit Laren en de wijde omgeving bij Maussen voor het vinden van oplossingen. Bij ons staan een hoge betrouwbaarheid en discretie bovenaan, evenals het bieden van relatieadvies van hoogstaand niveau. Wat u verder van ons mag verwachten?

  • Relatietherapie die niet alleen gaat over liefde en verhoudingen, maar ook over bijvoorbeeld financiële belangen;
  • Kennis van problemen, druk en verantwoordelijkheden die alleen bij familiebedrijven of familievermogens komen kijken;
  • Wij denken met u mee in oplossingen;
  • U kunt ook buiten kantooruren en in het weekend bij ons terecht;
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor advies;
  • U heeft binnen 24 uur een afspraak met ons staan.

“Ons specialisme beslaat relatietherapie in Laren voor stellen met een eigen bedrijf of familievermogen. Wij kennen de complexiteit die hierdoor in relaties kan ontstaan.”

Werk en privé in strijd, herkenbaar?

Een familiebedrijf heeft veelal een centrale rol binnen de relatie. De relatieproblemen kunnen niet los gezien worden van het bedrijf. Vaak is er druk van familieleden of bestuurders op de relatie. Door de complexheid en hoge belangen is onze begeleiding anders dan bij niet ondernemende stellen.

Het bezit van een vermogen of het vooruitzicht daarop kan zwaar wegen binnen de relatie. Het zet de verwachtingen van elkaar veelal op scherp. Het is goed om elkaars achtergronden over de omgang met en gevoelswaarde van geld beter te leren begrijpen. Het is verhelderend om uit te spreken welke invloed het vermogen heeft op de relatie en op de eigenwaarde van beide partners. Het kan fijn zijn om, in onze aanwezigheid en onder onze begeleiding middels relatietherapie in Laren, hierover in gesprek te gaan.

Voorbeelden van onze relatietherapie Amsterdam

Relatietherapie in ‘t Gooi voor verheldering

Krijgt u het idee dat wij u wellicht kunnen helpen met uw relatie? Lijkt het u eigenlijk best fijn wanneer iemand u de kans geeft om alles op tafel te gooien en te delen? Samen gaan jullie eruit komen met de hulp van onze therapeut. De therapie zal volledig afgestemd zijn op jullie persoonlijke probleem. Of dit nu enkel iets is tussen u en uw partner of het zaken zijn die een groter deel van het gezin of de familie betreft: de relatiehobbels zijn verleden tijd als jullie er samen uit willen komen en de therapie serieus nemen. Daar gaan we samen voor zorgen met doeltreffende relatietherapie in Laren, relatietherapie elders in ‘t Gooi of bij ons op locatie.

Relatietherapie in 't Gooi voor verheldering

Hoe werkt relatietherapie in Laren?

U heeft binnen 24 uur een afspraak met ons. Of dit nu gaat om relatietherapie bij u thuis in Laren of dat wij u mogen ontvangen in onze praktijk in het Geelvinckhuys aan de Herengracht te Amsterdam. Wij kennen geen wachtrijen. Wij werken ook buiten kantooruren en in het weekend. U kunt ons zelfs 24/7 bellen voor advies. Het is voor ons gewoon om bij crisissituaties naar u toe te komen. Op elk door u gewenst tijdstip. Wanneer u de visie van een psycholoog of therapeut nodig heeft, staan wij voor u klaar met advies.

Tarieven en beloningen

Wij onderhouden langdurige relaties met onze cliënten. Dat dergelijke vertrouwensbanden zijn ontstaan danken wij deels aan onze beloningsstructuur. U bepaalt zelf op welke basis u met ons wilt samenwerken: op uurbasis of op basis van een vooraf overeengekomen fee. In alle gevallen maken wij een inschatting van het aantal uren dat wij nodig achten voor een effectieve aanpak met duurzaam resultaat.

Bij een fee-overeenkomst brengen wij u het totaal aantal ingeschatte uren in rekening. Blijkt dit aantal lager dan vooraf ingeschat, dan ontvangt u een creditnota voor de teveel in rekening gebrachte uren. Indien wij meer uren begeleiden dan wij gezamenlijk hadden voorzien hadden, brengen wij deze niet in rekening.

Plan uw eerste afspraak

Willen jullie middels relatietherapie in Laren jullie relatie of familieband redden? Maussen Family Confidants is altijd beschikbaar voor relatietherapie in Amsterdam en omgeving. U kunt een vrijblijvende afspraak plannen door te bellen naar: +31 (0) 20 66 18 135

Mocht u spoedeisend hulp nodig hebben dan kunt u contact opnemen met Edward Koldewijn.
Zijn telefoonnummer is: +31 (0) 6 51 99 08 81

Dit nummer mag u ook gebruiken als u geen medewerkers van ons aan de lijn wilt hebben en alleen direct contact met Edward wilt. Het kan dan wel zijn dat hij in al in gesprek is. Spreek onze voicemail in. Hij neemt zo snel mogelijk contact met u op. Mailen mag ook: edward.koldewijn@maussenfc.com. Wij reageren binnen 8 uur op onze mail.

U kunt ook preventief contact met ons opnemen. Wij maken dan graag een afspraak voor een vrijblijvende en uiteraard kosteloze kennismaking.

Maussen Family Confidants

Coaching I Therapie I Relatietherapie Amsterdam I Gezinsondersteuning I Mediation bij Familieconflicten I Next Generation I Reputatiemanagement

Share This